Sunday, February 25, 2007

„Tohle je poslední kontrola turistů,“ zamumlal Lono. Když k ní přiblížil ústa, ucítila, že jeho dech páchne. Škoda, takový hezký mladík. Snadno a přirozeně k němu otočila hlavu a políbila ho.
Rachel si neuvědomovala, že to udělá, a Lono to jistě nepředpokládal. Ale když se to stalo, vypadalo to jako nevyhnutelné. Okamžitě instinktivně ucukl hlavou – ne moc daleko – a pak polibek opětoval. Rukou jí vklouzl pod tričko. Její ruka mu zajela pod kazajku. Řetězy svalů podél páteře měl tvrdé a horké, a když se její zkoumající ruka dostala pod džínsy, narazila na žhavý a naběhlý penis. Stále se líbajíce začali jeden druhého svlékat.
Rachel po celý svůj život ráda chodila do kina, a tak sledovala novou generaci filmových hvězd, které se milovaly v přírodě, mezi ibišky a kokosovými palmami – Dorothy Lamourovou počínaje a Brookem Shieldsem konče. Ale jaký byl rozdíl mezi fantazií a skutečností! Bujný porost džungle měl trny a ostny. Zem byla hrbolatá, vlhká a tvrdá. Ty krásné kapradiny měly zubaté okraje. Stromy, které jim poskytovaly úkryt, měly ocelově tvrdé kořeny, jež rostly těsně pod povrchem a způsobovaly jí modřiny. Bude zhmožděná od boků až po ramena. A bylo by třeba, aby si ten mladík vyčistil zuby. Tihle Havajci, říkala si, jak to, že mají všichni perfektní zuby?